پارسی سامانه

ادامه نوسانات دلار و تتر / تحلیلگران چه می گویند؟

نوسانات اخیر دلار و تتر همچنان ذهن فعالان بازار را به خود مشغول کرده است. با در نظر گرفتن تحلیل تکنیکال و شرایط اقتصادی فعلی، بسیاری از معامله گران معتقدند این نوسانات ادامه خواهد داشت مگر اینکه تغییرات بیشتری در سیاست داخلی و خارجی ایجاد شود.

به گزارش اقتصادنیوز، بازار ارز در حالی فعالیت خود را آغاز می کند که قیمت دلار روز سه شنبه در ابتدای معاملات کاهش یافت و به سطح چهارم کانال هشتم رسید، اما پس از آن روند صعودی خود را از سر گرفت و به نیمه بالایی کانال چهارم صعود کرد. به گفته معامله گران، بازار ارز در وضعیت تعادلی به سر می برد و این نوسانات محدود به گفته کارشناسان نتیجه سیاست های دولت است. قیمت دلار آمریکا را از ما بگیرید.

 

اما قیمت دلار در تهران با اندکی تغییر نسبت به روز گذشته آغاز شد و در سطح دوم کانال چهارم قرار گرفت. پس از شروع نوسانات مثبت، دلار به سرعت به سطح چهارم این کانال صعود کرد. ادامه روند صعودی منجر به رسیدن قیمت دلار به میانه محدوده تعیین شده شد.

 

از سوی دیگر دلار هرات نسبت به معاملات عصر دیروز با 250 تومان افزایش روز خود را آغاز کرد و پس از یک دوره نوسانات منفی تا میانه کانال سوم محدوده 80 هزار تومان عقب نشینی کرد و پس از مدتی در نیمه دوم کانال سوم باقی ماند. در نهایت قیمت دالر هرات تا حد پایین کانال چهارم دهلیز هشتم سقوط کرد.

همچنین در جریان معاملات دیروز اختلاف قیمت تتر با دلار تهران همچنان مثبت بود، هرچند دامنه نوسانات آن افزایش یافت.

در بازار درهم امارات نیز قیمت با 40 تومان افزایش به 22 هزار و 880 تومان آغاز شد و به 23 هزار و 60 تومان رسید. با این حال حباب درهم و دلار منفی 85 تومان می شد.

 

از سوی دیگر بازار رسمی ارز نیز شاهد افزایش دلار و کاهش یورو بود و بر اساس اعلام مرکز پولی ایران، دلار 69 هزار و 102 تومان افزایش یافت. افزایش 67 هزار و 220 تومانی حق انتقال نیز اعلام شد. یورو نیز با شکاف منفی 71 هزار و 230 تومان تغییر کرد و حواله های یورو نیز 69 هزار و 780 تومان کاهش یافت. ارزش درهم امارات در بازار رسمی نیز به 18 هزار و 816 تومان کاهش یافت و درهم با نرخ 18 هزار و 307 تومان تبدیل شد.

به گزارش اقتصاد نیوز، در بازار ارزهای دیجیتال، قیمت بیت کوین که دیشب در کانال 100 هزار دلاری قرار داشت، به دلیل نگرانی از تشدید جنگ تجاری جهانی و تاثیر تعرفه های جدید اعلام شده از سوی دونالد ترامپ و وزارت دارایی چین وارد روند نزولی شد و تا سطح 96 هزار دلار سقوط کرد.

 

بیت کوین در حال حاضر با قیمت 97850 دلار معامله می شود و تحلیلگران فنی پیش بینی می کنند که این ارز دیجیتال در کوتاه مدت با فشار فروش بیشتری مواجه خواهد شد. در این راستا، حمایت کلیدی برای بیت کوین 95000 دلار است و در صورت شکسته شدن این سطح، احتمال کاهش قیمت تا 92000 دلار وجود دارد، از سوی دیگر، اگر بیت کوین بتواند سطح 100000 دلار را بشکند، مقاومت بعدی حدود 104000 دلار خواهد بود که می تواند مسیر صعودی جدیدی را برای کوین ایجاد کند.

قیمت تتر در 24 ساعت گذشته بین 84 هزار و 350 تومان تا 85 هزار و 300 تومان در نوسان بود و در حال حاضر 85 هزار و 110 تومان معامله می شود. این ارز نوسانات کمتری دارد، در حالی که بیت کوین نوسانات بیشتری را تجربه می کند و بیشتر مستعد تغییرات در بازار ارز دیجیتال و رویدادهای اقتصادی جهانی است.

 

تحلیلگران فنی معتقدند حمایت تتر روی 84 هزار و 350 تومان است و در صورت شکسته شدن این سطح، احتمال کاهش قیمت تا 82 هزار و 500 تومان وجود دارد. از سوی دیگر مقاومت کلید تتر روی 86500 تومان است و خروج از این سطح می تواند قیمت را تا محدوده 88000 تومانی سوق دهد.

برای خرید دلار به صرافی کویین پارس مراجعه نمایید.

به طور کلی، بیت کوین به دلیل نگرانی های جنگ تجاری جهانی و عدم اطمینان در بازارهای مالی با خطرات نزولی بیشتری مواجه است و اگر از مرزهای حمایتی خود خارج شود، احتمال زیادی برای کاهش بیشتر قیمت وجود دارد. از سوی دیگر، تتر به عنوان یک ارز نسبتاً پایدار، نوسانات کمتری را تجربه می کند و رویدادهای بازارهای جهانی و ارزهای دیجیتال می توانند بر مسیر حرکت آن تأثیر بگذارند.

 

تحلیلگران اقتصادی پیش بینی می کنند که اگر قیمت دلار نتواند از میانه کریدور هشتم عبور کند، روند ثابت و دردناک آن ادامه خواهد داشت. یکی از داغ ترین موضوعاتی که در حال حاضر ذهن فعالان بازار را به خود مشغول کرده، بررسی نهایی FATF توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام است و در صورت تصویب این لوایح، بازار انتظار دارد مبادلات مالی ایران باز شود.